TAsting

Menukaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven.
Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd.

Chef’s tastings menu

Rode poon / 17,-

Paprika | zoet-zuur komkommer | algen | kroepoek

Patrijs / 18,-

Witte kool | pecan | veenbes | meloeskes

Spelt / 15,-

Waterkers | biet | Epoisses | shii-take | enoki

Kalfzwezerik / 19,-

Kalfswang | eidooier | knolselderij | laurier

Europees hert / 29,-

Jeneverbes | pompoen | rode ui | kastanje | bospeen

Crème brûlée / 10,-

Blauwe bes | dolce de leche | kataifi

Noten / 10,-

Walnoot | praliné | bross | koffie | witte chocolade

4 / 5 / 6 / 7 gangen

4 gangen / 48,-

Rode poon | spelt | Europees hert | noten praliné

5 gangen / 55,-

Rode poon | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | noten praliné

6 gangen / 60,-

Rode poon | patrijs | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | noten praliné

7 gangen / 68,-

Rode poon | patrijs | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | crème brûlée | noten praline

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
  • De gerechten van het Chef’s tasting menu zijn ook ala cart te bestellen.

Heeft u een allergie meld het ons

Specials

Oesters / 3,50 p.s.

Naturel met rode wijn & sjalot of met gin-komkommer

Rundertartaar / 18,-

Zure groentes | vadouvan | kwartel ei | Comté

Palingsoep / 14,-

Rijpelaal | knolselderij | bieslook

Tournedos 200 gram / 33,-

Gepofte sjalot | laurier | aceto

Tarbot / 35,-

Aardappel | mosterdzaad | eryngii | spinazie

Kaasplateau Bourgondisch lifestyle / 14,-

5 soorten | fruit | kruidkoek

Heeft u een allergie meld het ons

 

Witte wijnen

Klaus lentsch / 42,50

Italië | Südtirol | Amperg | 2017

Sauvignon Blanc

Colterenzio schreckbichl “lafóa” / 62,50

Italië | Südtirol | 2018

Sauvignon blanc

Rosé wijn

Pink Heron “Jean claude mas” / 29,50

Frankrijk | Pays do’c | 2019

Grenache, Cinsault, Syrah & Mouvedre

Rode wijnen

Finca museum Riserva / 46,50

Spanje | Castilla y leon | 2014

Tempranillo

Kellerei Bozen “Thalman” / 54,-

Italië | Südtirol | 2017

Pinot Nero

Lafage “Narassa”/ 39,-

Frankrijk | Languedoc | 2017

Grenache Noir & Syrah

Wijn & Spijs

Om het chef’s tastings menu compleet te maken, kunnen wij u speciaal geselecteerde

wijnen schenken. U geeft aan bij hoeveel gangen u een bijpassende wijn wilt combineren.

Per glas 7 | bob glas 4,50

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen