TAsting
Menukaart //
In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing
Beste gasten
Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven.
Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd.

Chef’s tastings menu
Rode poon / 17,-
Paprika | zoet-zuur komkommer | algen | kroepoek
Patrijs / 18,-
Witte kool | pecan | veenbes | meloeskes
Spelt / 15,-
Waterkers | biet | Epoisses | shii-take | enoki
Kalfzwezerik / 19,-
Kalfswang | eidooier | knolselderij | laurier
Europees hert / 29,-
Jeneverbes | pompoen | rode ui | kastanje | bospeen
Crème brûlée / 10,-
Blauwe bes | dolce de leche | kataifi
Noten / 10,-
Walnoot | praliné | bross | koffie | witte chocolade



4 / 5 / 6 / 7 gangen
4 gangen / 48,-
Rode poon | spelt | Europees hert | noten praliné
5 gangen / 55,-
Rode poon | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | noten praliné
6 gangen / 60,-
Rode poon | patrijs | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | noten praliné
7 gangen / 68,-
Rode poon | patrijs | spelt | kalfszwezerik | Europees hert | crème brûlée | noten praline
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
- Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
- De gerechten van het Chef’s tasting menu zijn ook ala cart te bestellen.
Heeft u een allergie meld het ons



Specials
Oesters / 3,50 p.s.
Naturel met rode wijn & sjalot of met gin-komkommer
Rundertartaar / 18,-
Zure groentes | vadouvan | kwartel ei | Comté
Palingsoep / 14,-
Rijpelaal | knolselderij | bieslook
Tournedos 200 gram / 33,-
Gepofte sjalot | laurier | aceto
Tarbot / 35,-
Aardappel | mosterdzaad | eryngii | spinazie
Kaasplateau Bourgondisch lifestyle / 14,-
5 soorten | fruit | kruidkoek
Heeft u een allergie meld het ons



Witte wijnen
Klaus lentsch / 42,50
Italië | Südtirol | Amperg | 2017
Sauvignon Blanc
Colterenzio schreckbichl “lafóa” / 62,50
Italië | Südtirol | 2018
Sauvignon blanc
Rosé wijn
Pink Heron “Jean claude mas” / 29,50
Frankrijk | Pays do’c | 2019
Grenache, Cinsault, Syrah & Mouvedre
Rode wijnen
Finca museum Riserva / 46,50
Spanje | Castilla y leon | 2014
Tempranillo
Kellerei Bozen “Thalman” / 54,-
Italië | Südtirol | 2017
Pinot Nero
Lafage “Narassa”/ 39,-
Frankrijk | Languedoc | 2017
Grenache Noir & Syrah



Wijn & Spijs
Om het chef’s tastings menu compleet te maken, kunnen wij u speciaal geselecteerde
wijnen schenken. U geeft aan bij hoeveel gangen u een bijpassende wijn wilt combineren.
Per glas 7 | bob glas 4,50
word lid
Ontvang Heerlycke Updates
Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen