Leon en Brigitte

Een gepassioneerde chef-kok en een goedlachse gastvrouw die warmte uitstraalt. Een bondige typering van de eigenaren van de Herberghe, Leon en Brigitte.

Bij het zien van alle dagverse producten in zijn keuken, twinkelen de pretoogjes van Leon. Gedreven gaat hij aan de slag, creëert en inspireert hij, tovert hij ieder bord om tot een klein kunstwerk. Zijn vakmanschap en jarenlange ervaring staan garant voor een bijzondere smaakbeleving.

Brigitte weet als gastvrouw als geen ander een sfeer van huiselijkheid te scheppen. Een vriendelijk woord, een luisterend oor. En een goed wijn-spijsadvies is haar wel toevertrouwd.

Samen met hun collega’s maken zij zo van iedere werkdag een feestdag. Hun liefde voor het vak, hun passie voor (H)eerlyck eten als garantie voor een onvergetelijk avondje uit of een smakelijke lunch. Dat is de opdracht waar Leon en Brigitte zich voor gesteld weten. Durft u zich te laten verrassen?

Het team

Leon - Chef-kok

Leon – Chef-kok

Brigitte - Gastvrouw

Brigitte – Gastvrouw

Rick - Sous-chef

Rick – Sous-chef

Daisy - Gastvrouw

Rick – Gastronoom Sommelier

In onze huiskamer

Het stijlvolle van de Herberghe krijgt nog eens extra betekenis in onze huiskamer. Deze sfeervolle ruimte ligt in het hart van ons restaurant. Hier klopt het hart welhaast letterlijk voor gezelligheid, intimiteit en Heerlyck eten. Samen met familie of vrienden kunt u in alle rust tafelen, waarbij u volledige privacy geniet. Wij zullen zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Gezelschappen tussen de tien en de twintig personen kunnen gebruik maken van de huiskamer. Een uitgebreide lunch, een feestelijk dinertje: het kan allemaal. De ideale plek om een verjaardag, jubileum of ander feest te vieren. Of zomaar, om uzelf en uw gasten eens te trakteren op een ontspannen samenzijn. Wij luisteren graag naar uw wensen om u vervolgens een paar onvergetelijk uurtjes te bezorgen. De wijn danst door het glas, het eten lacht u toe. Heerlyck thuiskomen krijgt in deze knusse omgeving een wel heel bijzondere betekenis. Even uit de trein stappen, even tijd voor elkaar. Tijd voor In de Heerlyckheid!

Komt u eten?

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid diner en op vrijdagen ook voor een luxe lunch!

Historie

Herberghe In de Heerlyckheid kent een rijke traditie. In 1834 werd het pand als hotel annex café gebouwd. Door de jaren heen bleef er altijd een horeca-bestemming rusten op het markante, authentieke gebouw. De geschiedenis van het hotel is haast voelbaar aanwezig. Waar het eten alle aandacht verdient, geldt dat voor de ambiance er omheen niet anders.

Na al die jaren biedt In de Heerlyckheid nog altijd dezelfde geborgenheid en warmte. Nadat diverse generaties van de familie Van Baars het pand in eigendom hadden, startten Leon en Brigitte Barents in 2005 hier hun mooie restaurant. Met alle liefde en zorgvuldigheid werd het rijksmonument aangepast aan de moderne tijd. Voor de inrichting gold niet anders. Genietend van een goed glas en een Heerlyck etentje, mag u zich zo nu en dan terug wanen in de tijd. De hectiek van alledag mag even buiten blijven. De Herberghe voelt als een warme deken, maar verrast tegelijkertijd!

Restaurant

Hotel van Baars

Locatie

In de Heerlyckheid

Herberghe in de Heerlyckheid
Stationsstraat 113
5751 HD Deurne

Contactgegevens

Stationsstraat 113
5751 HD Deurne
Tel. 0493 321654
Fax. 0493 320431
info@indeheerlyckheid.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag17:30 - 21:30
Woensdag17:30 - 21:30
Donderdag17:30 - 21:30
Vrijdag17:30 - 21.30
Zaterdag17:30 - 21:30
Zondag17:30 - 21:30

Beste gasten van Herberghe in de Heerlyckheid
Helaas hebben wij besloten vanaf heden te stoppen met afhaal-en bezorgmaaltijden.
We hadden deze service graag aan jullie willen blijven aanbieden, maar als het om de gezondheid gaat, wil iedereen het beste voor zichzelf en zijn of haar familie,  maar ook voor zijn of haar werknemers en gasten. Het blijkt dat wij op deze manier de richtlijnen van het RIVM niet optimaal kunnen opvolgen.
het risico voor onze werknemers, onze gasten en onszelf is niet voldoende te beheersen.
voor welke periode wij ons restaurant nog gesloten zullen moeten houden is onzeker.

Cadeaubonnen voor de Toekomst !!!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie in de toekomst weer mogen ontvangen en daarom stellen wij jullie in de gelegenheid
Een cadeaubon van Herberghe in de Heerlyckheid aan te schaffen.
uit waardering voor jullie loyaliteit verhogen wij het tegoed hiervan met 10%
wanneer je via onze website ons een mail stuurt en de betaling overschrijft op onze rekening zorgen wij voor dat deze bij u terecht komt
Heel Hartelijk dank voor uw steun en hopelijk tot spoedig ziens bij Herberghe in de Heerlyckheid
Allen Gezondheid gewenst Leon & Brigitte Barents en Team in de Heerlyckheid