Diner of lunch

Samen eten is olie voor de vriendschap. Dat is bij eerlijk zakendoen niet anders. Een lichte lunch of een verfijnd etentje wordt door iedereen gewaardeerd. Graag ontvangen wij u samen met uw gasten in ons smaakvol ingerichte restaurant. U kunt een keuze maken uit onze gevarieerde menukaart, maar ook bijzondere wensen gaan we niet uit de weg. Zowel in de keuken als in de bediening zetten wij graag ons beste beentje voor. Mocht u met een wat groter gezelschap willen lunchen of dineren, dan kunt u daarvoor ook terecht in onze huiskamer. U geniet met deze vorm van private dining alle rust en privacy. Zo biedt Herberghe In de Heerlyckheid  u de mogelijkheid om werk en aangenaam verpozen te combineren. Uw gasten zullen het bijzonder weten te waarderen. De olie zal zijn werk doen!

Menukaarten

Arrangementen

Onze huiskamer is ook de ideale plek voor een vergadering of andere bedrijfsmatige bijeenkomst. Groepen tot twintig personen ontvangen wij met plezier. In overleg met u bieden wij uiteenlopende vergaderarrangementen. De ene keer is dat een arrangement met onbeperkt koffie, thee en water. De andere keer onderbreekt u de bespreking voor een Heerlycke lunch of wordt de dag afgesloten met een gezellig etentje. In onze Herberghe wordt steeds maatwerk geboden. Laat u verrassen door de gemoedelijke sfeer van In de Heerlyckheid, maar laat u vooral ook verrassen door de vele mogelijkheden. Bij ons wordt gastvrijheid nog steeds met een hoofdletter geschreven.

Neem contact met ons op zodat we samen uw wensen kunnen bespreken. Wij doen dan graag binnen 24 uur een passend voorstel.

Vergader faciliteiten

Snelle lunch

U kunt bij ons lunchen of dineren binnen de tijd die u voor ogen heeft.

Presenteren

Maak gebruik van ons whiteboard of beamer voor uw presentatie.

Gratis Wi-Fi

In onze huiskamer is een gratis en razendsnel Wi-Fi netwerk beschikbaar.

Sluit de deal!

Wij zorgen voor een perfecte ambiance zodat u de perfecte deal kunt sluiten.

Locatie

In de Heerlyckheid

Herberghe in de Heerlyckheid
Stationsstraat 113
5751 HD Deurne

Contactgegevens

Stationsstraat 113
5751 HD Deurne
Tel. 0493 321654
Fax. 0493 320431
info@indeheerlyckheid.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag17:30 - 21:30
Woensdag17:30 - 21:30
Donderdag17:30 - 21:30
Vrijdag17:30 - 21.30
Zaterdag17:30 - 21:30
Zondag12:00 - 15:00

17:00 - 21:30

WIJ MOGEN VANAF 1 JUNI WEER GASTEN ONTVANGEN EN HETEN U DAAROM WEER VAN HARTE WELKOM.

KLIK HIER VOOR ONS PROTOCOL“HEERLYCK VOOR THUIS”

ELKE DAG VERS BEREID DOOR ONS ONDER STRIKTE HYGIËNE REGELS DIE WIJ NORMAAL OOK HANTEREN BINNEN ONS BEDRIJF.

WE HEBBEN VOOR U DIVERSE GERECHTEN GEMAAKT DIE U HEEL EENVOUDIG ZELF THUIS KUNT BEREIDEN TEVENS ZIT BIJ ELKE BESTELLING EEN HANDLEIDING.

KLIK HIER VOOR DE GERECHTEN