Traiteur
Bereiden //
Bij deze een korte uitleg van de gerechten, wij hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt.
Bereidingswijze traiteur menu
Kijk goed naar welke uitleg voor u van toepassing is. Staat uw gerecht er niet bij dan betekent het dat deze helemaal klaar is.
Voorgerecht/soepen:
Herten carpaccio: Verdeel de gefrituurde pastinaak over de carpaccio.
Burrata: Leg de kroepoek op het gerecht.
Soepen: Schenk de soep over in een (steel)pan en breng deze langzaam aan de kook.
Hoofdgerecht / extra’s:
Hete lucht oven 160°c
Alle bakken zonder deksel in de oven zetten!
Slibtongen 10 minuten
Groenten lasagne 20 minuten
Aardappeltaart 20 minuten
Gemengde groenten 12 minuten
Kookpan met warm water 90°c
Alle producten in het zakje laten zitten!
Hazenbout 20 minuten
Boeuf bourguignon 15 minuten
Fazantenbout 15 minuten
Fazantenfilet 6 minuten
Rode kool 10 minuten
Zuurkool met spek 10 minuten
SMAKELIJK
word lid
Ontvang Heerlycke Updates
Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen