Traiteur

Bereiden //

Bij deze een korte uitleg van de gerechten, wij hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt.

 Bereidingswijze traiteur menu 

Kijk goed naar welke uitleg voor u van toepassing is. Staat uw gerecht er niet bij dan betekent het dat deze helemaal klaar is. 

Voorgerecht/soepen:  

 

Herten carpaccio: Verdeel de gefrituurde pastinaak over de carpaccio. 

Burrata: Leg de kroepoek op het gerecht. 

Soepen: Schenk de soep over in een (steel)pan en breng deze langzaam aan de kook. 

 


 

Hoofdgerecht / extra’s:

Hete lucht oven 160°c 
Alle bakken zonder deksel in de oven zetten! 

Slibtongen 10 minuten 

Groenten lasagne 20 minuten 

Aardappeltaart 20 minuten 

Gemengde groenten 12 minuten 

 

 

Kookpan met warm water 90°c 

Alle producten in het zakje laten zitten! 

Hazenbout 20 minuten 

Boeuf bourguignon 15 minuten 

Fazantenbout 15 minuten 

Fazantenfilet 6 minuten 

Rode kool 10 minuten 

Zuurkool met spek 10 minuten 


 

SMAKELIJK

 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen

Werken bij

 

Herberghe in de heerlyckheid is altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers.
Ons team staat altijd open voor versterking, zeker in drukkere periodes.

 

Meer info