TASTING

Dinerkaart

MENU

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld.  Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen

€ 48,-

voor | tussen | hoofd

4 gangen

€ 55,-

voor | tussen | hoofd | na 

5 gangen

€ 65,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen

€ 75,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

  • Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
  • 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 
  • Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel vanaf 4 gangen.

Chef’s tasting menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

“A la carte”

Voorgerechten

Voorgerechten koud

Oosterschelde Oester

€ 4,- p.s.

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn 

Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.

Champagne Beurre blanc | haring kaviaar € 4,5 p.s.

Tonijn

€ 18,-

Tataki | mango rellish | wilde rijst | edamame bonen

Fazant Terrine

€ 17,-

Pruim | pancetta | PX-vinaigrette

Steak tartaar (regio rund)

€ 19,-

Brioche | toevoeging: zuur | scherp | romig

Kastanje (V)

€ 16,-

Mousse | boerenkool | hazelnoot | pompoenpit | kastanje blad

Voorgerechten warm

Heilbot

€ 16,-

Spinazie | morille | hazelnoot | pancetta

Kalfs zwezerik

€ 23,-

Aceto | Romige schorseneren | amandel | mosterd

Fazant Bouillabaisse

€ 17,-

Ravioli van fazant | winterpeen parels | bosui

MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Roodbaars

€ 28,-

Noilly-prat | saffraan | wortel | venkel

Hertenbief

€ 32,-

Shiitake | hete bliksem | ui | spruit | bokbier saus

Ossenhaas (regio rund)

€ 37,-

Duxelle | paddenstoel | truffel saus | polenta

Wilde eend

€ 32,-

Morilles saus | blauwe bes | biet | gort

Gepofte Spitskool (V)

€ 26,-

Venkelzaad | bataat | gerookte amandel

Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart 

Heerlyckheid special

Heerlyckheid special

€ 79,-

Chateau Briand (minimaal 40 minuten bereidingstijd, voor 2 personen) 

500 gram | bordelaise | hasselback aardappel | rozemarijn | bimi

MENU

Nagerechten

Nagerechten

Appel

€ 12,-

Amandelroomijs | krokant bladerdeeg | vanille crème | appel-citroen gel

Irish koffie & noten

€ 11,-

Hazelnoot karamel | koffie sabayon | chocolade crumble | Whisky-oak ijs | tuille 

Vijg

€ 12,-

Gemarineerde vijg | kataifi | yoghurt-roze peper ijs | 5 spices | amandel krokant 

Cafe Affogato

€ 4,50

Vanille ijs | espresso

Cafe Affogato X Espresso Martini

€ 10,-

Vanille ijs | espresso | Tia maria | wodka | Geschaafde chocolade 

Kaas plateau Bourgondisch lifestyle

€ 17,-

5 soorten kaas | kruidkoek | tomaten jam | walnoot

Heeft u een allergie meld het ons

Werken bij

 

Herberghe in de heerlyckheid is altijd opzoek naar gemotiveerde medewerkers.
Ons team staat altijd open voor versterking, zeker in drukkere periodes.

 

Meer info