TASTING
Dinerkaart
MENU
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld. Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel.
Chef’s tasting menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
3 gangen
voor | tussen | hoofd
4 gangen
voor | tussen | hoofd | na
5 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd | na
6 gangen
voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
- Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
- 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!
- Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel vanaf 4 gangen.
Chef’s tasting menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons
“A la carte”
Voorgerechten
Voorgerechten koud
Oosterschelde Oester
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn
Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.
Champagne Beurre blanc | haring kaviaar € 4,5 p.s.
Tonijn
Tataki | mango rellish | wilde rijst | edamame bonen
Fazant Terrine
Pruim | pancetta | PX-vinaigrette
Steak tartaar (regio rund)
Brioche | toevoeging: zuur | scherp | romig
Kastanje (V)
Mousse | boerenkool | hazelnoot | pompoenpit | kastanje blad
Voorgerechten warm
Heilbot
Gegratineerd | venkel | cherry tomaat
Kalfs zwezerik
Aceto | Romige schorseneren | amandel | mosterd
Fazant Bouillabaisse
Ravioli van fazant | winterpeen parels | bosui
MENU
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Roodbaars
Noilly-prat | saffraan | wortel | venkel
Hertenbief
Shiitake | hete bliksem | ui | spruit | bokbier saus
Ossenhaas (regio rund)
Duxelle | paddenstoel | truffel saus | polenta
Wilde eend
Morilles saus | blauwe bes | biet | gort
Gepofte Spitskool (V)
Venkelzaad | bataat | gerookte amandel
Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart
Heerlyckheid special
Heerlyckheid special
Chateau Briand (minimaal 40 minuten bereidingstijd, voor 2 personen)
500 gram | bordelaise | hasselback aardappel | rozemarijn | bimi
MENU
Nagerechten
Nagerechten
Druif
Sous-vide gegaarde druif | Brandewijn | geroosterde druiven ganache | sereh roomijs | meringue
Irish koffie & noten
Hazelnoot karamel | koffie sabayon | chocolade crumble | Whisky-oak ijs | tuille
Vijg
Gemarineerde vijg | kataifi | yoghurt-roze peper ijs | 5 spices | amandel krokant
Cafe Affogato
Vanille ijs | espresso
Cafe Affogato X Espresso Martini
Vanille ijs | espresso | Tia maria | wodka | Geschaafde chocolade
Kaas plateau Bourgondisch lifestyle
5 soorten kaas | kruidkoek | tomaten jam | walnoot
Heeft u een allergie meld het ons