TASTING

Dinerkaart

MENU

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu wordt met grote zorg samengesteld met echter alleen maar de beste vaak regionale seizoens producten.
Ambachtelijke bereidingen zonder toevoeging van geur, kleur, kunstmatige smaakstoffen

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen

€ 46,-

voor | hoofd | na

3 gangen

€ 48,-

voor | tussen | hoofd

4 gangen

€ 58,-

voor | tussen | hoofd | na 

4 gangen

€ 62,-

voor | tussen | tussen | hoofd

5 gangen

€ 68,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen

€ 78,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

  • Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
  • 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 
  • Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel vanaf 4 gangen.

Chef’s tasting menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

“A la carte”

Voorgerechten

Bites

Oosterschelde Oester

$9.95

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn € 4,- p.s.

Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.

Pata Negra ham

€ 14,- / 28,-

50 gr / 100 gr

Cecina de Leon Reserva

€ 14,- / 28,-

50 gr / 100 gr

Voorgerechten koud

Ceviche Kingfish

€ 18,-

Tijgermelk | soja parels | velderwt | gember | kroepoek

Lam

€ 18,-

Gestoofde bout | dadel | salie | bleekselderij | yoghurt

Biet & aardbei (V)

€ 16,-

Gemarineerde aardbei | biet | aceto | burrata | basilicum

Garnalen cocktail

€ 22,-

Hollandse garnalen | mandarijn | ravioli gamba | cocktail espuma

Voorgerechten warm

Asperge Speciaal

€ 18,-

Coquille | witte asperge | hollandaise | schaaldieren ketchup

Kalfs zwezerik

€ 23,- / 29,-

Rivierkreeft | witte asperge | crustacés saus | velderwt

Eendenlever Brioche

€ 24,-

Gebakken | Brioche | hazelnoot | kruidige port

MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Wilde gamba (zelf schoonmaken)

€ 31,-

Bouillabaisse | mossel | prei | wortel | venkel | basilicum

Tournedos (streeck rund)

€ 39,-

Rode wijn saus | sukade | knolselderij | vadouvan

Lamsfilet

€ 34,-

Honing-tijm saus | witte asperge | aubergine | polenta | za’atar

Asperge Risotto (V)

€ 30,-

Witte & groene asperge | daslook | blauwe kaas | Brick krokant

Bijgerecht Asperge

€ 9,-

Asperge 6 st. | geclarifieerde boter

Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart 

Heerlyckheid special

Heerlyckheid special

€ 86,-

Streeck Rund – Blonde d’Aquitaine

Chateau Briand (minimaal 40 minuten bereidingstijd, voor 2 personen) 

450 gram | groente | bordelaise | rozemarijn

MENU

Nagerechten

Nagerechten

Ananas

€ 12,-

Gemarineerd & gegrilde ananas | Honing, yoghurt, & rozemarijn ijs | honing schotsen

Tartelette

€ 12,-

ramen curd | meringue | Gekarameliseerde noten Bloedsinaasappel sorbet ijs

Tiramisu

€ 11,-

Mascarpone | Marsala | koffie tuille

Scroppino

€ 10,-

Limoen sorbet | cava | limoncello

Kaas plateau Bourgondisch lifestyle

€ 17,-

5 soorten kaas | kletzen brood | pruim | walnoot

Heeft u een allergie meld het ons