TASTING
Dinerkaart
MENU
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu wordt met grote zorg samengesteld met echter alleen maar de beste vaak regionale seizoens producten.
Ambachtelijke bereidingen zonder toevoeging van geur, kleur, kunstmatige smaakstoffen
Chef’s tasting menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
3 gangen
voor | hoofd | na
3 gangen
voor | tussen | hoofd
4 gangen
voor | tussen | hoofd | na
5 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd | na
6 gangen
voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
- Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
- 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!
- Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel vanaf 4 gangen.
Chef’s tasting menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons
“A la carte”
Voorgerechten
Bites
Oosterschelde Oester
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn € 4,- p.s.
Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.
Champagne Beurre blanc | haring kaviaar € 4,5 p.s.
Pata Negra ham 50 gr
Voorgerechten koud
Kabeljauw
Zuurkool | knolselderij | mierikswortel | mosterdzaad
Terrine kalf (regio rund)
Kalf | eendenlever | kweepeer | Pata negra | hazelnoot
Tartelette biet (V)
Biet | Burrata | citrus gel | Parmezaanse kaas | crunch
Garnalen cocktail
Hollandse garnalen | mandarijn | ravioli gamba | cocktail espuma
Voorgerechten warm
Roodpoot Patrijs
Beukenzwam | choucroute | pancetta | hazelnoot
Kalfs zwezerik
Pastinaken | cipolle ui | taggiasche olijf | gefermenteerde knoflook
Saffraan ravioli Ossobucco
Ravioli | Ossobucco | tomaat | citroen | Pecorino
MENU
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Poon filet
Bouillabaisse | prei | wortel | venkel | basilicum
Tournedos (regio rund)
Knolselderij | gegrilde bospeen | eendenlever mousse | Madeira jus
Kalfs sukade (regio)
Bbq boerenkool | braam | pepersaus | aceto | pijnboompit
Bloemkool (V)
Vadouvan | wortel—miso | Chimmichurri | Parmezaanse kaas
Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart
Heerlyckheid special
Heerlyckheid special
Chateau Briand (minimaal 40 minuten bereidingstijd, voor 2 personen)
500 gram | groente | bordelaise | rozemarijn
MENU
Nagerechten
Nagerechten
Mandarijn
Chocolade | biscuit | mandarijn-sorbet | gekonfijte schil | zure meringue
Peer
Hazelnoot donut | Yoghurt roomijs | Peren compote | Espuma van 5-spices
Tiramisu
Mascarpone | Marsala | koffie tuille
Scroppino
Limoen sorbet | cava | limoncello
Kaas plateau Bourgondisch lifestyle
5 soorten kaas | kletzen brood | pruim | walnoot
Heeft u een allergie meld het ons