TASTING
Dinerkaart

MENU
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu wordt met grote zorg samengesteld met echter alleen maar de beste vaak regionale seizoens producten.
Ambachtelijke bereidingen zonder toevoeging van geur, kleur, kunstmatige smaakstoffen
Chef’s tasting menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
3 gangen
voor | hoofd | na
3 gangen
voor | tussen | hoofd
4 gangen
voor | tussen | hoofd | na
4 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd
5 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd | na
6 gangen
voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
- Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
- 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!
- Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel vanaf 4 gangen.
Chef’s tasting menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons
“A la carte”
Voorgerechten
Bites
Oosterschelde Oester
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn € 4,- p.s.
Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.
Pata Negra ham
50 gr / 100 gr
Cecina de Leon Reserva
50 gr / 100 gr
Voorgerechten koud
Ceviche Kingfish
Tijgermelk | soja parels | velderwt | gember | kroepoek
Lam
Gestoofde bout | dadel | salie | bleekselderij | yoghurt
Biet & aardbei (V)
Gemarineerde aardbei | biet | aceto | burrata | basilicum
Garnalen cocktail
Hollandse garnalen | mandarijn | ravioli gamba | cocktail espuma
Voorgerechten warm
Asperge Speciaal
Coquille | witte asperge | hollandaise | schaaldieren ketchup
Kalfs zwezerik
Rivierkreeft | witte asperge | crustacés saus | velderwt
Eendenlever Brioche
Gebakken | Brioche | hazelnoot | kruidige port
MENU
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Wilde gamba (zelf schoonmaken)
Bouillabaisse | mossel | prei | wortel | venkel | basilicum
Tournedos (streeck rund)
Rode wijn saus | sukade | knolselderij | vadouvan
Lamsfilet
Honing-tijm saus | witte asperge | aubergine | polenta | za’atar
Asperge Risotto (V)
Witte & groene asperge | daslook | blauwe kaas | Brick krokant
Bijgerecht Asperge
Asperge 6 st. | geclarifieerde boter
Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart
Heerlyckheid special
Heerlyckheid special
Streeck Rund – Blonde d’Aquitaine
Chateau Briand (minimaal 40 minuten bereidingstijd, voor 2 personen)
450 gram | groente | bordelaise | rozemarijn
MENU
Nagerechten
Nagerechten
Ananas
Gemarineerd & gegrilde ananas | Honing, yoghurt, & rozemarijn ijs | honing schotsen
Tartelette
ramen curd | meringue | Gekarameliseerde noten Bloedsinaasappel sorbet ijs
Tiramisu
Mascarpone | Marsala | koffie tuille
Scroppino
Limoen sorbet | cava | limoncello
Kaas plateau Bourgondisch lifestyle
5 soorten kaas | kletzen brood | pruim | walnoot
Heeft u een allergie meld het ons