TASTING
Dinerkaart
MENU
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu wordt met grote zorg samengesteld met echter alleen maar de beste vaak regionale seizoens producten.
Ambachtelijke bereidingen zonder toevoeging van geur, kleur, kunstmatige smaakstoffen
Chef’s tasting menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
3 gangen
voor | hoofd | na
3 gangen
voor | tussen | hoofd
4 gangen
voor | tussen | hoofd | na
4 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd
5 gangen
voor | tussen | tussen | hoofd | na
6 gangen
voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
- Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
- 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!
- Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel
vanaf 4 – 5 – 6 gangen.
Chef’s tasting menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons
“A la carte”
Voorgerechten
Bites
Oosterschelde Oester
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn € 4,- p.s.
Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.
Pata Negra Iberico Bellota
50 gr / 100 gr
Cecina de Leon Reserva
50 gr / 100 gr
Voor / tussen
Langoustine
Cantaloupe | sesam galette | tomaat-langoustine bouillon | limoen gel
Zalm
Bonbon | komkommer | mierikswortel | rode kool | dille
Gepofte prei (V)
Mosterd espuma | mosterdzaad | saffraan | witte kool | venkelzaad
Konijn terrine
Lardo | abrikoos | calvados | dadel
Patrijs
Mais | pompoen | spek kaantjes | zuurkool schuim
Aardappel Velouté
Truffel | gerookte paling | brioche croutons
Kalfszwezerik
Cognac-morille saus | knolselderij | anijs paddenstoel
MENU
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Fazant
Zuurkool | koningsoesterzwam | aardappel-epoisse | appel-calvados saus
Tournedos (streeck rund)
Bordelaise | knolselderij | koningsoesterzwam | truffel
Hazenrug filet
Pastinaak | spruit | veenbessen | paddenstoel
Hert & stoof
Knolselderij | spruit | bokbier saus
Snoekbaars
Knolselderij | grain mosterd | Lardo di colonnata | citrus beurre blanc
Koningsoesterzwam (V)
Eringi | pompoen | witte boon-cashewnoot | ras el hanout | yoghurt crunch
Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart
MENU
Nagerechten
Nagerechten
Chef’s Tasting dessert
Het dessert van ons Chef’s Tasting Menu
Lemon-Honey
Gebrande citroen | bladerdeeg | pistache ijs | lemon curd | honing olijfolie ganache
Coffee & Caramel
Gekarameliseerde noten | vanille roomijs | espresso sabayon | Butterscotch
Kaas plateau Bourgondisch lifestyle
5 soorten kaas | kletzen brood | compot | walnoot
Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart

