TASTING

Dinerkaart

MENU

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu wordt met grote zorg samengesteld met echter alleen maar de beste vaak regionale seizoens producten.
Ambachtelijke bereidingen zonder toevoeging van geur, kleur, kunstmatige smaakstoffen

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen

€ 46,-

voor | hoofd | na

3 gangen

€ 48,-

voor | tussen | hoofd

4 gangen

€ 58,-

voor | tussen | hoofd | na 

4 gangen

€ 62,-

voor | tussen | tussen | hoofd

5 gangen

€ 68,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen

€ 78,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

  • Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
  • 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 
  • Vrijdag en Zaterdag serveren wij het chef’s tasting menu enkel
    vanaf 4 – 5 – 6 gangen.

Chef’s tasting menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

“A la carte”

Voorgerechten

Bites

Oosterschelde Oester

$9.95

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn € 4,- p.s.

Gele curry schuim | sesam vinaigrette | lente ui € 4,5 p.s.

Pata Negra Iberico Bellota

€ 14,- / 28,-

50 gr / 100 gr

Cecina de Leon Reserva

€ 14,- / 28,-

50 gr / 100 gr

Voor / tussen

Langoustine

€ 22,-

Cantaloupe | sesam galette | tomaat-langoustine bouillon | limoen gel

Zalm

€ 18,-

Bonbon | komkommer | mierikswortel | rode kool | dille

Gepofte prei (V)

€ 17,-

Mosterd espuma | mosterdzaad | saffraan | witte kool | venkelzaad

Konijn terrine

€ 18,-

Lardo | abrikoos | calvados | dadel

Patrijs

€ 19,-

Mais | pompoen | spek kaantjes | zuurkool schuim

Aardappel Velouté

€ 16,-

Truffel | gerookte paling | brioche croutons

Kalfszwezerik

€ 23,- / 39,-

Cognac-morille saus | knolselderij | anijs paddenstoel

MENU

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Fazant

€ 32,-

Zuurkool | koningsoesterzwam | aardappel-epoisse | appel-calvados saus

Tournedos (streeck rund)

€ 39,-

Bordelaise | knolselderij | koningsoesterzwam | truffel

Hazenrug filet

€ 34,-

Pastinaak | spruit | veenbessen | paddenstoel

Hert & stoof

€ 31,-

Knolselderij | spruit | bokbier saus

Snoekbaars

€ 32,-

Knolselderij | grain mosterd | Lardo di colonnata | citrus beurre blanc

Koningsoesterzwam (V)

€ 28,-

Eringi | pompoen | witte boon-cashewnoot | ras el hanout | yoghurt crunch

Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart 

MENU

Nagerechten

Nagerechten

Chef’s Tasting dessert

€ 12,-

Het dessert van ons Chef’s Tasting Menu

Lemon-Honey

€ 12,-

Gebrande citroen | bladerdeeg | pistache ijs | lemon curd | honing olijfolie ganache

Coffee & Caramel

€ 12,-

Gekarameliseerde noten | vanille roomijs | espresso sabayon | Butterscotch

Kaas plateau Bourgondisch lifestyle

€ 17,-

5 soorten kaas | kletzen brood | compot | walnoot

Heeft u een allergie of dieetwens? Vraag een van onze medewerkers naar de allergenenkaart