TAsting
Dinerkaart //
In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld.
Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel.

Chef’s tasting menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
3 gangen / 48,-
voor | tussen | hoofd
4 gangen / 54,-
voor | tussen | hoofd | na
5 gangen / 62,-
voor | tussen | tussen | hoofd | na
6 gangen / 70,-
voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na
*Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
**6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!

Chef’s tasting menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons

Voorgerechten koud
Oosterschelde oester / 4,- p.s.
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn
Kalfstartaar / 17,-
Basilicum olie | burrata | aceto | beukenzwam
Watermeloen / 16,-
Gegrild | tomaat | munt | chili
Kabeljauw / 17,-
Gemarineerd in zeewier | wakamé | avocado crème | komkommer
Voorgerechten warm
Rogvleugel / 18,-
Mossel | tomaat | emulsie
Zwezerik / 22,-.
Cantharellen | ijsbergsla | Madeira
Kreeften soep / 14,-
Gebonden kreeften soep | Hollandse garnaal
Heeft u een allergie meld het ons

Hoofdgerechten
Tournedos (regio rund) / 36,-
Knolselderij | oesterzwam | eigen jus 36
Supl. truffel / 7,-
Kreeft (halve of hele) / 32,-/45
Risotto | velderwt | waterkers | jus de crustacés
Eendenborst/ 28,-
Doperwt | pistache | Pecorino | balsamico
Schol / 27,-
Pata Negra | geroosterde prei | mosterdzaad 27
Supl. truffel / 7,-
Couscous / 24,-
Walnoten | bbq biet | snijbiet | gorgonzola crème
Beste gasten
Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd.
word lid
Ontvang Heerlycke Updates
Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen