TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld. 
Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen / 48,-

voor | tussen | hoofd 

4 gangen / 55,-

 voor | tussen | hoofd | na 

5 gangen / 65,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen / 75,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

*Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.

**6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 

 

Chef’s tasting menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

Open huiswijnen

Wit / 5,95

Pinot Blanc | Hongarije | Pannon 

Wit / 6,50

Verdil, Chardonnay, Viognier | Spanje | Valencia 

Rood / 5,95

Sangiovese, Merlot | Toscane | Italie | Palagetto

Rood / 6,50

Syrah, Trincadeira, Aragonez | Alentejo | Portugal | Joao Ramos

Wijn arrangement

Onze Sommelier vult met grote zorg de passende wijn in bij ieder gerecht.

Per glas / 8
Bob glas / 4,5

Voorgerechten koud

Oosterschelde oester / 4,- p.s.

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn 

LANGOUSTINE / 22,-

Mole crème| gebrande prei | wortel compote 

RIJPELAAL / 18,-

Aardappel salade | knolselderij espuma | kervel 

RUND / 16,-

Tartaar | Mille-feuille | remoulade saus | beukenzwam 

KOMKOMMER / 15,-

Zoet-zure spons | doperwt panna cotta | yoghurt crème | kroepoek 

Voorgerechten warm

Asperge cassoulette / 21,-

Coquille | pata negra | doperwt 

zwezerik / 22,-.

Rivierkreeft | crustacés schuim | groene asperge 

Kreeften soep / 15,-

Gebonden kreeften soep | rivierkreeft 

 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Hoofdgerechten

Tarbot / 38,-

Groene asperge | spinazie | morille jus 

gegrilde tonijn / 28,-

Ponzu vinaigrette | wortel-gember crème | gepofte rijst | prei 

Tournedos rossini / 38,-

Eendenlever | Madeira | rozijn | aardappel pannenkoek 

lamsrump / 31,-

Asperges | dragon jus | sjalot 

Aubergine / 24,-

Olifanten bonen | lavas | tomaat | bataat papier 

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen