TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

Gemarineerde zalm / 17,-

Citroen– korianderzaad | venkel | quinoa | knolselderij

Aubergine / 16,-

Rode biet | framboos | miso | witte boon

Roodbaars / 15,-

Prei | ui | savora mosterd | mosterdzaad

Parmentier / 17,-

Ossenstaart | aardappel-bonenkruid | truffel

Hertenrack / 29,-

Stoof | port jus | vijg | linzen | pommes fondant

Tartelette / 11,-

Duindoornbes | hangop | sinaasappel parels

Braam / 11,-

Yoghurt | basilicum | steranijs 

4 / 5 / 6 / 7 gangen

4 gangen / 48,-

Zalm | roodbaars | hertenrack | braam

5 gangen / 57,-

Zalm | roodbaars | parmentier | hertenrack | braam

6 gangen / 63,-

Zalm | aubergine | roodbaars | parmentier | hertenrack | braam

7 gangen / 69,-

Zalm | aubergine | roodbaars | parmentier | hertenrack | tartelette | braam

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken! 
    € 42 / 48 / 52 / 60 

Heeft u een allergie meld het ons

Specials 

Oesters / 3,50 p.s.

Sjalot in rode wijn azijn | limoen
of
sesam | lente-ui | chili

Terrine kalfswang & eendenlever / 17,-

Cepes | walnoot | little gem

Boullabaise / 19,-

Mossels | rouille | lekkerbek

Kalfszwezerik / 32,-

Pastinaak | snijboon | Rijpelaal | mosterd

Chateau Briand / 34,- p.p.

(vanaf 2 personen) (minimaal 20 minuten) 

Gepofte sjalot | aardappel taart | groente | bruine jus

Mosselen & Dorade / 24,-

Doperwt | risotto | chorizo | tomaat | saffraan

Kaasplateau Bourgondisch lifestyle / 15,-

5 kazen | fruit | kruidkoek | noten 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Witte wijnen

Albino Armani “terre di gioia”  / 25,50

Italië | Veneto | 2019

Pinot Grigio 

Casa LLunch / 29,50

Spanje | Valencia | 2019

Verdil, sauvignon Blanc, chardonnay & viognier 

Rosé wijn

Matteo Braidot  / 25,50

Italië | Friuli | 2020 

Pinot Grigio blush 

Domaine du Sulauze / 36

Frankrijk | Provence | 2019 

Vermentino, Grenache, Syrah & Mourvédre 

Rode wijnen

Palagetto / 25,50

Italië | Toscane | 2019 

Sangiovese & Merlot 

Joao Ramos / 29,50

Portugal | Alentejo | 2018 

Trincadeira, Aragonez & Syrah 

Casa LLunch / 29,50

Spanje | Valencia | 2019 

Tempranillo 

 

Hebben andere wijnen uw voorkeur, vraag dan naar onze wijnkaart.

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen