TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld. 
Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen / 48,-

voor | tussen | hoofd 

4 gangen / 54,-

 voor | tussen | hoofd | na 

5 gangen / 62,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen / 70,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

**6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 7 euro extra in rekening.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

Open huiswijnen Wit

Pinot grigio 

Veneto / Albino armani

Prijs per glas: 5,50

Verdil/Chardonnay/Viognier

Sauvignon blanc / Spanje / Valencia 

Prijs per glas: 5,95

Open huiswijnen Rood

Sangiovese, merlot 

Toscane / Italie / Palagetto 

Prijs per glas: 5,50

Trincadeira, aragonez, syrah 

Alentejo / Portugal / Joao Ramos 

Prijs per glas: 5,95

Voorgerechten koud

Portugese oester  / 4,- p.s.

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn 

Noordzee Krab / 18,-

Brioche | Granny Smith | sinaasappel-yoghurt | passiefruit 

Wildzwijn rilette / 16,-

Bladerdeeg | Ras el Hanout | dadel | appel | gerookte amandel 

Wortel / 16,-

Cremeux | gele curry | zwarte sesam | cassave | paarse wortel 

Voorgerechten warm

Gamba / 18,-

Orzo | chorizo | paprika espuma 

Zwezerik / 22,-.

Schorseneren | morille | kastanje 

Konijn ravioli / 19,-

Eigen jus | gerookte amandel | reductie rode wijn 

 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Hoofdgerechten

Ree / 34,-

Chocolade | dadel | spruit | meiraap 

Fazant / 29,-

Zuurkool | mosterd | appel | aardappel 

Kalfstong / 27,-

Hete bliksem | bloed worst | kruidnagel jus 

Roodbaars / 27,-

Wortel | paksoy | saffraan | marmelade 

Heilbot / 32,-

Paddenstoelen | truffel risotto | fritot | pastinaak 

Pompoen / 23,-

Pompoen / Eringy / sjalot / cashewnoot / Ras el hanout 

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen