TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen / 48,-

voor | tussen | hoofd 

4 gangen / 54,-

 voor | tussen | hoofd | na 

5 gangen / 62,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen / 70,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

**6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 7 euro extra in rekening.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

Open huiswijnen Wit

Pinot grigio 

Veneto / Albino armani

Prijs per glas: 5,50

Sauvignon blanc 

Verdil,chardonnay, viognier / Spanje / Valencia 

Prijs per glas: 5,95

Open huiswijnen Rood

Sangiovese, merlot 

Toscane / Italie / Palagetto 

Prijs per glas: 5,50

Trincadeira, aragonez, syrah 

Alentejo / Portugal / Joao Ramos 

Prijs per glas: 5,95

Voorgerechten koud

Dutch king fish / 18,-

Avocado | bergamot vinaigrette | sesam crème | grapefruit 

Coeur de Boeuf tomaat / 16,-

Tomaten bouillon | bleekselderij | brick loempia | mierikswortel 

Runder tartaar / 17,-

Oester | augurk | algen toast | schaaldieren mayonaise 

Voorgerechten warm

Coquille / 19,-

Kerrie-saffraan couscous | zwarte boon | bonito | sinaasappel 

Zwezerik / 21,-.

Doperwt | cantharellen | Sambaizu vinaigrette 

Opperdoezer aardappel / 17,-

Brie de Meaux | hazelnoot | bleekselderij | zomertruffel 

 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Hoofdgerechten

Kalfssukade / 29,- 

Langoustine | wortel crème | lente ui | Savora mosterd 

Tournedos / 38,-

Pompoen | shiitake | bospeen | Aziatische chimmi churri 

Zeebaars / 27,-

Venkel | ui | kokkels | grapefruit Hollandaise 

Rog vleugel / 26,-

Prei | kappertjes | beurre noisette 

Tarbot / 37,-

Cantharellen | zomertruffel | pastinaak | beurre blanc 

Risotto / 23,-

lavas | doperwt | sugar snaps | haricots vert | Parmezaanse kaas 

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen