TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld. 
Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel. 

Chef’s tasting menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

3 gangen / 48,-

voor | tussen | hoofd 

4 gangen / 54,-

 voor | tussen | hoofd | na 

5 gangen / 62,-

voor | tussen | tussen | hoofd | na 

6 gangen / 70,-

voor | tussen | tussen | tussen | hoofd | na 

*Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.

**6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 

 

Chef’s tasting menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

Voorgerechten koud

Oosterschelde oester / 4,- p.s.

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn 

Kalfstartaar  / 17,-

Basilicum olie | burrata | aceto | beukenzwam 

Watermeloen / 16,-

Gegrild | tomaat | munt | chili 

Kabeljauw / 17,-

Gemarineerd in zeewier | wakamé | avocado crème | komkommer 

Voorgerechten warm

Rogvleugel / 18,-

Mossel | tomaat | emulsie 

Zwezerik / 22,-.

Cantharellen | ijsbergsla | Madeira 

Kreeften soep / 14,-

Gebonden kreeften soep | Hollandse garnaal 

 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Hoofdgerechten

Tournedos (regio rund) / 36,-

Knolselderij | oesterzwam | eigen jus 36 

Supl. truffel / 7,-

Kreeft (halve of hele) / 32,-/45

Risotto | velderwt | waterkers | jus de crustacés 

Eendenborst/ 28,-

Doperwt | pistache | Pecorino | balsamico 

Schol / 27,-

Pata Negra | geroosterde prei | mosterdzaad 27 

Supl. truffel / 7,-

Couscous / 24,-

Walnoten | bbq biet | snijbiet | gorgonzola crème 

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen