TAsting

Dinerkaart //

In de keuken wordt met liefde en vakmanschap een Heerlyck diner bereid. Verrassend en creatief, veelal met producten uit de omliggende Peel. Gasten genieten van een goed glas, voeren een fijn gesprek en maken zich op voor een culinaire verwennerij. Op de menukaart ontmoeten het ambacht en de vernieuwing

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

Chef’s tasting menu

Kalf / 16,-

Kalfstartaar | staartstuk | zwarte knoflook | zure ui | soja | kroepoek 

Langoustine  / 18,-

Gebrande langoustine | aardappel | gerookte kaviaar | pompoen | salty fingers 

Coquille  / 15,-

Bloemkool couscous | beurre noisette | zomer truffel 

Lam / 19,-

Lamshaas | katenspek | quinoa | nectarine | pesto 

Entrecote  / 29,-

Tonkaboon jus | lavas | kaantjes | cantharellen 

Kers / 11,-

Hangop | bleekselderij | roze peper | kers 

Dame blanche Auguste Escoffier  / 11,-

Amandel | witte chocolade | perzik | citroen | witte aalbessen 

4 / 5 gangen

4 gangen / 48,-

Kalf | coquille | entrecote | dame blanche 

5 gangen / 55,-

Kalf | coquille | lam | entrecote | dame blanche 

6 gangen / 60,-

Kalf | langoustine | coquille | lam | entrecote | dame blanche 

7 gangen / 65,-

Kalf | langoustine | coquille | lam | entrecote | kers | dame blanche 

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Mocht u graag een aanpassing in het menu zien, dan brengen wij 5 euro extra in rekening.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken! 
    € 42 / 48 / 52 / 60 

Heeft u een allergie meld het ons

Specials 

Oesters / 3,50 p.s.

Rode wijn azijn | sjalot | limoen
of
Lente ui | chili | soja

Coeur de boeuf tomaat / 15,-

Buffel mozzarella | avocado | zeekraal | gepofte wilde rijst

Velderwten creme soep / 14,-

Rijpelaal | knolselderij | zuurdesem 

Kalfshaas & zwezerik / 32,-

krokante zwezerik | witlof | groene peper | cognac saus 

Chateau Briand / 33,- p.p.

(vanaf 2 personen) (minimaal 20 minuten) 

Gepofte sjalot | aardappel taart | lente groente | bruine jus 

Scholfilet / 24,-

Mossel | Hollandaise-pernod | venkel 

Kaasplateau Bourgondisch lifestyle / 15,-

5 kazen | fruit | kruidkoek | noten 

Heeft u een allergie meld het ons

 

Witte wijnen

Albino Armani “terre di gioia”  / 25,50

Italië | Veneto | 2019

Pinot Grigio 

Casa LLunch / 29,50

Spanje | Valencia | 2019

Verdil, sauvignon Blanc, chardonnay & viognier 

Rosé wijn

Matteo Braidot  / 25,50

Italië | Friuli | 2020 

 Pinot Grigio blush 

Domaine du Sulauze / 36

Frankrijk | Provence | 2019 

Vermentino, Grenache, Syrah & Mourvédre 

Rode wijnen

Palagetto / 25,50

Italië | Toscane | 2019 

Sangiovese & Merlot 

Joao Ramos / 29,50

Portugal | Alentejo | 2018 

Trincadeira, Aragonez & Syrah 

Casa LLunch / 29,50

Spanje | Valencia | 2019 

Tempranillo 

Beste gasten

Om onze kwaliteit te blijven waarborgen en aan de richtlijnen van het R.I.V.M. te voldoen hebben wij ervoor gekozen om onze menukaart een andere draai te geven. Kwaliteit, creativiteit en versheid blijven zo optimaal gehandhaafd. 

word lid

Ontvang Heerlycke Updates

Wij zullen maximaal 1 nieuwsbrief per maand versturen