TASTING
Lunchkaart
MENU
Beste gasten
Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld. Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel.
Chef’s tasting lunch menu
Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal
2 gangen
voor | hoofd
3 gangen
voor | tussen | hoofd
4 gangen
voor | tussen | hoofd | na
- Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
- 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur!
Chef’s tasting lunch menu
Extra wensen
- Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
- Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
- Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!
Heeft u een allergie meld het ons
MENU
Lunch specials
(12:00 tot 16:00)
Lekkerbekje
Gefrituurd in bierbeslag | remoulade | zoet-zure rettich
Gerookte zalm
Molenaarsbrood | avocado | zoet zure rode ui | rucola
Supplement gepocheerd ei + 3,-
Flat iron steak
Molenaarsbrood | Chimmi Churri | augurk | truffelmayo | rucola
Kroketten & brood
Bourgondiër kroketten | mosterd € 12,-
Garnalen kroketten | cocktailsaus € 16,-
Vega kroketten | mosterd € 12,-
Gegrilde tonijn
Paksoy | teriyaki | chili | gepofte wilde rijst
Paddenstoel ravioli
Paddenstoel | truffel | Parmezaan | rucola
Supplement Pata Negra + 4,-
Vol au vent
Asperge | hoender | krokante zwezerik | Molenaarsbrood
Coquille st Jacques
Gegratineerd in de schelp | hollandaise | Prei | Parmezaan
Tom Kha Kay
Oosterse soep | kokos | shii-take | lente ui
Brood & boter en olijfolie
MENU
Borrel specials
Oesters
Limoen | sjalot in rode wijn-azijn