TASTING

Lunchkaart

MENU

Beste gasten

Een heerlyck surprise menu die in zorg door de chef en zijn team wordt samengesteld.  Aan de hand van seizoensgebonden mooie producten, creëren zij de mooiste gerechten voor bij u op tafel. 

Chef’s tasting lunch menu

Passie / creatie / seizoensgebonden / regionaal 

2 gangen

€ 39,-

voor | hoofd

3 gangen

€ 48,-

voor | tussen | hoofd 

4 gangen

€ 55,-

voor | tussen | hoofd | na

  • Het chef’s tasting menu is alleen per tafel te bestellen.
  • 6 gangen kan alleen besteld worden per tafel en tot 20:00 uur! 

Chef’s tasting lunch menu

Extra wensen

  • Wenst u kaas ipv een zoet dessert, dan brengen wij 6 euro extra in rekening.
  • Heeft u een dieetwens of een allergie dan horen wij dit graag bij het reserveren, dit om u de beste service te kunnen bieden.
  • Vegetarisch menu is geen enkel probleem voor onze keuken!

Heeft u een allergie meld het ons

MENU

Lunch specials

 (12:00 tot 16:00) 

Lekkerbekje

€ 15,-

Gefrituurd in bierbeslag | remoulade | zoet-zure rettich 

Gerookte zalm

€ 17,-

Molenaarsbrood | avocado | zoet zure rode ui | rucola 

Supplement gepocheerd ei + 3,- 

Flat iron steak

€ 17,-

Molenaarsbrood | Chimmi Churri | augurk | truffelmayo | rucola 

Kroketten & brood

$9.95

Bourgondiër kroketten | mosterd € 12,- 

Garnalen kroketten | cocktailsaus € 16,- 

Vega kroketten | mosterd € 12,- 

Gegrilde tonijn

€ 17,-

Paksoy | teriyaki | chili | gepofte wilde rijst 

Paddenstoel ravioli

€ 15,-

Paddenstoel | truffel | Parmezaan | rucola

Supplement Pata Negra + 4,- 

Vol au vent

€ 20,-

Asperge | hoender | krokante zwezerik | Molenaarsbrood 

Coquille st Jacques

€ 19,-

Gegratineerd in de schelp | hollandaise | Prei | Parmezaan 

Tom Kha Kay

€ 11,-

Oosterse soep | kokos | shii-take | lente ui 

Brood & boter en olijfolie

€ 4,-

MENU

Borrel specials

Oesters

€ 4,- p.s.

Limoen | sjalot in rode wijn-azijn 

Pata negra 50 gram

€ 12,-

Pata negra 100 gram

€ 24,-

Bourgondiër bitterballen 8 stuks

€ 12,-